Pred uporabo programske opreme FiskalPhone je potrebno aplikacijo pravilno nastaviti in prilagoditi lastnim potrebam. Pred nadaljevanjem se prepričajmo, da imamo:


- verzijo Android operacijskega sistema 4.2 ali več.

- certifikat in vse ostale podatke potrebne za registracijo in fiskalizacijo (namensko digitalno potrdilo, geslo za namestitev, katastrske podatke, cenik, davčne številke uporabnikov blagajne)

- veljavno pogodbo z distributerjem. Datoteko Pogodba za uporabo aplikacije FiskalPhone si lahko prenesete malo niže. Izpolnjeno pogodbo lahko pošljete kot scan na naslov INFO@FiskalPhone.si (zaradi hitrejše obdelave) in po pošti na naslov:


FiskalPhone d.o.o.

Mestni trg 10

1000 Ljubljana- uporabniški račun in geslo za dostop do storitev v oblaku (Gmail račun). Naš nasvet je, da si ustvarite nov Gmail račun oz., da poskrbite, da do Gmail računa nimajo dostopa neavtorizirane osebe (otroci...). Na tem Gmail računu so namreč shranjene vse kopije izdanih računov, dnevnih zaključkov in vseh drugih nastavitev aplikacije.

- podatke o vašem poslovnem subjektu.


Spodaj imate pogodbo v PDF obliki, ki jo izpolnite ročno s pisalom. V DOC ali ODT obliki pa podatke vpišete z računalnikom. 


Pokličite 051353347, z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.