V samem programu imamo popoln pregled nad izdanimi računi. V kontrolnem traku lahko pogledamo vse račune, ki smo jih že izdali. V poročilih pa imamo vpogled v prodajo, za poljubno časovno obdobje.


Pritisnemo na ikono oz. tipko za meni.


Pojavi se nam meni v katerem izberem prvo možnost - Poročila.


Kontrolni trak - v kontrolnem traku vidimo vse izdane račune. Med njimi lahko izbiramo iz danega spiska ali pa tako, da račun na ekranu potegnemo levo ali pa desno.

podrobno Kontrolni trak >>


Dnevno poročilo/Z - ko izberemo to možnost, "zaključimo blagajno" za tisti dan oz. določeno časovno obdobje. Zelo priporočljivo je delati zaključke blagajne zaradi preglednosti in varnosti.

podrobno Dnevno poročilo >>


Periodično poročilo - omogoča pregled prometa po različnih parametrih (skupinah, artiklih, operaterjih, urah) za poljubno časovno obdobje.

podrobno Periodično poročilo >>


Zaključki po dnevih - tukaj imate pregled nad zaključki blagajne, ki ste jih naredili. Za en dan šteje obdobje med enim in drugim zaključkom blagajne. Če to storite 1x dnevno so to dnevni zaključki, če pa npr. 1x tedensko, pomeni da so ti zaključki tedenski.

podrobno Zaključki po dnevnih >>


Promet po dnevnih - to je promet, ki ste ga imeli na blagajni posamezen dan od 00-24. Ta promet ni nujno enak dnevnemu zaključku; v primeru. če mogoče delate čez polnoč ali pa če kakšen dan pozabite narediti dnevni zaključek.

podrobno Promet po dnevih >>


Izpis FURS - FURS je junija 2016 natanko predpisal obliko datotek, ki jih mora program izvoziti, če inšpektor to zahteva. Datoteko lahko enostavno pošljete na zahtevan e-mail ali pa shranite na svoj Google drive. Te datoteke so namenjene zgolj inšpektorjem.

podrobno Izpis FURS >>Če imate izbrano možnost meni - Nastavitve - Napredno - Stanje zaloge, se vam med poročili pojavi tudi možnost Stanje zaloge.

podrobno Stanje zaloge >>