Napisano velja za aplikacijo nameščeno na telefonu. Na tablici so ikone in podatki isti, razen da je vse skupaj razporejeno le na enem ekranu. Primer aplikacije na tablici je čisto spodaj.


Izberemo meni - Poročila - Kontrolni trak. Pojavi se nam seznam vseh izdanih računov. Če kateri izmed računov ni fiskaliziran, se ob njemu pojavi rdeč trikotnik s klicajem. Prav tako se v zgornji vrstici telefona pojavi ikona, ki nas opozarja, da računi niso fiskalizirani. Računi ponavadi niso fiskalizirani, ker naprava ni povezana s spletom. Aplikacija bo račune avtomatsko fiskalizirala, ko bo na razpolago povezava z internetom. Če želite račune fiskalizirati sami, morate le klikniti ikono puščice, ki kaže navzgor, v desnem zgornjem vogalu.Na kontrolnem traku potem izberete želeni račun, ki se vam prikaže na ekranu. V zgornjem desnem vogalu se vam pojavijo 3 ikone.


Kanta za smeti - storno računa

Tiskalnik - s klikom na to ikono natisnete kopijo računa. Vsaka naslednja kopija je v skladu z zakonom označena: Kopija1, Kopija 2, Kopija 3 ....


Če pritisnemo 3 pikice, se nam pojavita še 2 možnosti.


Pošlji - račun lahko pošljemo prej e-maila, bluetootha, shranimo na Google drive .... Možnosti so odvisne od aplikacij, ki jih imamo nameščene v Androidu naprave.

Informacije o računu - tukaj vidimo EOR (pomeni:  Enkratna identifikacijska oznaka računa), čas fiskalizacije računa in podatek, če smo naredili kakšno kopijo računa.

Med računi enostavno izbiramo tako, da s prstom potegnemo po ekranu telefona levo ali desno.


Delo na tablici je zelo podobno.


Razlika s telefoni je ta, da so vse ikone in podatki razporejeni na enem ekranu. Zaradi tega tudi ni mogoče brskati med računi s potegom prsta levo desno, ampak račun izberemo iz spiska računov na levi strani.